Sunday, August 21, 2011

done with my mock interview=)

          Alhamdulillah...selesai sudah satu bala yang ditanggung....arini kena mock interview...benda ni markah kowt...sapa xmau carry marks kan..so kena la buat btol2....adoi...mcm2 kan nak carry mark pown kena buat mcm2....

        Sepatotnya mock interview nie mula pukul 8 tpi lepas tanya member depa semua pakat cakap interview pukul 10...takowt jugak la....xtaw nak cakap cmne kan...nk markah kena buat btol2..sha nie dah la english berterabur..tu yg takowt sgat2 tu.....tunggu punya tunggu tgk2 panel samapi...taw dak dya sampai pukul brapa.??pukul 10.45...45 minit sha ngan member tunggu kat luaq..naseb baik azii dah kena interview awal so dya mai dekat sha n piqa sembang n buat gila...xla bowink sgat...=)

#moment nak masuk...

       Sha dapat dua panel satu Encik Azizan satu lagi Miss Wan Alia..Miss pown panggil..sha pown masuk la...tgn kaki smuaa dah sejuk xterkata la..heeeeeeeeee....masuk2 je panel trus tanya talk about urself...dah la sekali masuk lima orang..so kena la berebut cakap...klau x markah hilang la...cakap punya cakap last2 dya tanya klau sha dapat kerja nie n kena p luaq negara mcm mana ngan family sha semua...sebab dlm resuma sha letak married...saja ja...buat kelainan sikit..sha pown jawab n interview pown abes...last2 panel ada la cita sikit moment dya interview orang n cara2 nak dapat kerja tu...so abes la...hehehe...

       Kejap lg sha ada speaking test plak kul 3 ptg..xtaw la apa nak buat..wish me luck oke...=)..

byeee......

No comments:

Post a Comment